Tijgerbalsem massage

Ervaar de kalmerende en genezende kracht van kruiden met onze tijgerbalsem massage. Deze unieke behandeling combineert traditionele massagetechnieken met verwarmde tijgerbalsem om spanning te verminderen, spieren te ontspannen en het lichaam te revitaliseren.

Waarom deze massage?

Natuurlijke verjonging

Ervaar de helende kracht van kruiden voor een revitaliserende massage.

Diepgaande ontspanning

Combineert Thaise klassieke massage met warme tijgerbalsem voor een diepe ontspanning.

Verbeterde circulatie

Stimuleert de bloedsomloop en verlicht spanning voor een gevoel van hernieuwde energie.

Wat doen we bij een tijgerbalsem massage?

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van warme tijgerbalsem.

De tijgerbalsem worden zachtjes op de huid geplaatst en vervolgens gebruikt om het lichaam te masseren, waardoor de warmte en de natuurlijke oliën van de kruiden diep in de spieren doordringen. Dit zorgt voor een diepgaande ontspanning, verlichting van spanning en een gevoel van hernieuwde energie.

De combinatie van massage en tijgerbalsem helpt niet alleen bij het ontspannen van de spieren, maar stimuleert ook de bloedsomloop, verbetert de algehele doorbloeding en bevordert de afvoer van toxines uit het lichaam. Het resultaat is een gevoel van welzijn en vernieuwing dat zowel verfrissend als revitaliserend is.

Wij bieden alle massages aan in sessies van 30, 45 of 60 minuten, zodat u de behandeling kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en trakteer uzelf op een welverdiende verwennerij voor lichaam en geest.

De tarieven voor alle massages zijn €40 voor 30 minuten, €50 voor 45 minuten en €60 voor 60 minuten.