Full body massage

Ervaar de diepgaande helende effecten van de full body massage. Deze massage, uitgevoerd door ervaren Thaise masseurs, richt zich op het stimuleren van de energiebanen in het lichaam om spanning en stress te verlichten, terwijl het de flexibiliteit en balans bevordert.

Waarom deze massage?

Diepgaande ontspanning

Bevordert een diepe staat van ontspanning, zowel fysiek als mentaal.

Verbeterde flexbiliteit

Vergroot de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam door stretching en manipulatie.

Energetische balans

Herstelt de natuurlijke balans van energiestromen voor welzijn en vitaliteit.

Wat is een full body massage?

Ervaar de ultieme ontspanning met onze Full Body Massage, een klassieke Thaise massage die uw hele lichaam verwent. Gedurende 60 minuten worden verschillende massagetechnieken toegepast, waaronder druktechnieken, strijkbewegingen en zachte knedingen. Deze uitgebreide sessie is ontworpen om elke spiergroep te kalmeren en spanning te verlichten, van uw nek en rug tot aan uw benen en voeten.

De massage word uitgevoerd op een hoger liggend matras van stevig materiaal, waardoor de massage beter en steviger kan worden uitgevoerd.

Wij bieden alle massages aan in sessies van 30, 45 of 60 minuten, zodat u de behandeling kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en trakteer uzelf op een welverdiende verwennerij voor lichaam en geest.

De tarieven voor alle massages zijn €40 voor 30 minuten, €50 voor 45 minuten en €60 voor 60 minuten.