Ontspanningsmassage

Ontspannings
massage

Laat spanning en zorgen los met onze ontspanningsmassage waarbij verwarmde olie wordt gebruikt , ontworpen om lichaam en geest te kalmeren en een diepe staat van ontspanning te bevorderen. Onze deskundige masseurs gebruiken zachte, vloeiende bewegingen om spanning te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Waarom deze massage?

Diepe ontspanning

Ervaar totale rust en ontspanning terwijl spanning en stress worden weggenomen.

Stressverlichting

Laat de zorgen van de dag achter u en geniet van een kalmerende ervaring die lichaam en geest vernieuwt.

Persoonlijke zorg

Onze ervaren masseurs passen elke massage aan uw behoeften aan voor een gepersonaliseerde en verkwikkende ervaring.

Wat is een ontspanningsmassage?

Wat is een ontspannings
massage?

Geniet van pure ontspanning met onze ontspanningsmassage wat een kalmerende ervaring voor lichaam en geest biedt. Door zachte, vloeiende bewegingen worden spanning en stress verminderd, spieren ontspannen en algehele ontspanning bevorderd. Met rustgevende aanraking en verwarmde oliën bereikt deze massage een diepe staat van ontspanning, waarbij het lichaam kan herstellen en revitaliseren. Het is een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte, waardoor je weer in balans komt met jezelf en kunt genieten van pure ontspanning.

Wij bieden alle massages aan in sessies van 30, 45 of 60 minuten, zodat u de behandeling kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en trakteer uzelf op een welverdiende verwennerij voor lichaam en geest.

De tarieven voor alle massages zijn €40 voor 30 minuten, €50 voor 45 minuten en €60 voor 60 minuten.